Capoforte Negroamaro Salento 2020
Hrozny pro Capoforte Negroamaro jsou macerovány za studena po dobu dvou týdnů a tím získají hodně chuti, barvy, a méně hořkosti. Dále se víno fermentuje v nerezových tancích s řízenou teplotou a nakonec dozrává v dřevěných sudech po dobu 12 měsíců.
Ve vůni je plné zralých ostružin, rybízu, červených třešní a čajových lístků. V chuti je silné, plné ovoce a svěžesti, s velmi jemnou kyselinou a sametově jemnými taniny. Vše krásně doplňují tóny vanilky, fialek, broskví a hořké čokolády s lékořicí.
Hrozny pro Capoforte Negroamaro jsou macerovány za studena po dobu dvou týdnů a tím získají hodně chuti, barvy, a méně hořkosti. Dále se víno fermentuje v nerezových tancích s řízenou teplotou a nakonec dozrává v dřevěných sudech po dobu 12 měsíců.
Ve vůni je plné zralých ostružin, rybízu, červených třešní a čajových lístků. V chuti je silné, plné ovoce a svěžesti, s velmi jemnou kyselinou a sametově jemnými taniny. Vše krásně doplňují tóny vanilky, fialek, broskví a hořké čokolády s lékořicí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Červená vína |
---|---|
Odrůda: | Negroamaro |
Barva: | červené |
Chuť: | suché |
Zbytkový cukr g/l: | 4.5 |
Obsah alkoholu: | 15% obj. |
Objem: | 0.75 l |
Chuťové tóny: | černé třešně, lékořice, ostružiny, vanilka, rybíz |
Region: | Apulie |
Ročník: | 2020 |
Servírovací teplota: | 14-16°C |
Bio: | ne |
Vinařství: | Masseria Capoforte |
Země původu: | Itálie |
Zrálo v sudu: | ano |
Alergeny: | siřičitany |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.